Let's play

 
Min senaste last (eller den har väl varat ett tag) och det jag tittar först efter är byxdressen, jumpsuiten eller playsuiten... Kärt barn har många namn och snygga som attan. Senaste är de dessa fyra som jag har spanat in, sugen på nån? Klicka på bilden för att hitta rätt.  

Raspberry Chia Fresca

 
Du behöver 
1,5 dl kallt Vatten 
3 msk Chiafrön
2 dl Frysta Hallon
1 och en halv Citron
 
Gör så här
1. Blanda Chiafröna med vattnet och låt stå. 
2. Värm upp hallonen i kastrull och sila sedan ur saften i en skål. 
3. Pressa i citronen i hallonensåsen
4. Blanda i chiafröna och rör om ordentligt. 
5. Häll upp i ett glass och ställ in i kylen och låt den bli kall. 
6. Drick och njut!

B i k i n i

Sugen på en svart bikini i år. Har hur många som helst i färg men ingen svart! Det måste vi ju ändra på...

weekand breakfast time

 
Helgen och tid för långfrukost, fixa i ordning den fint och bara sitta i soffan framför nyhetsmorgon och njuta. 

Nailcolors

 
Nu när det går mot vår går även mina naglar åter mot ljusare tider. Favoriterna är (från vänster) essie- Mamba, O.P.I - Don't bosanova me around, essie - Topless & Barefoot

M a g n o l i a

 
Lika mycket som jag väntar på körsbärsblommen, så väntar jag på magnolian. Våren är helt enkelt bästa årstiden! Så länge får de här fejkisarna dekorera vardagsrummet tills jag köper nya blommor att sätta i min vas. 

L O V E

 
Fick den här söta asken av en kompis dotter i helgen! Lilla sötnosen, så fin. Nu står den på mitt sideboard med lite smycken i. 

Chia Fresca

 
Testade den här superdrycken för ett tag sen, hade ju inga höga förväntningar, att dricka chiafrön kändes ju inte som en hit precis. Men oj så fel jag hade, det var såå gott! Kan tänka mig att det kommer bli många glas av det här. 
 
 
3 dl kallt vatten
1 msk Chiafrön
1 lime
 
Gör så här: 
1. Häll upp vattnet i ett glas. 
2. Pressa i limen
3. Tillsätt chiafröna, rör om och låt de sedan ligga ett tag innan du dricker.

H O M E

 
Snygg till hemmet från H&M Home, Ellos och Granit.
Klicka på bilden för att hitta till allt!
 

Cherryblossom

 
Plockade in några kvistar från körsbärsträdet, så himla fina när de blommar och det känns verkligen vårigt! Nu är det bara att vänta på körsbärsblommen i Kungsträdgården. 
 

white shells

 
Ännu ett armband som jag gjorde till syster yster i födelsedagspresent. Nöjd och nu vill jag ju ha ett eget...
 

Th perfekt t-shirt

 
Jag har hittat den!! Den perfekta svarta t-shirten med v-ringning, som jag har letat. Fann den på H&M för 199kr, mjuk, sval och så skön med sin silkblandning. 

Afternoon tea

 
Lördagens festlighet, då vi firade att Emma blivit 25 hemma hos mig. Kan säga att jag var mätt efter det här! Mycket gott hade Emma och jag fått ihop, allt från yoghurtpannacotta, macarons, snittar och scones. Allt som ett litet teaparty ska innehålla helt enkelt. 
 

Med fransar

 
Dör så snygga de här skorna är från Zara! Om det ändå vore fler tillfällen i livet då jag använde klackar så skulle jag slå till. Svarta och fransar, kan ju inte bli så mycket bättre. 
 

The weekend

 
Den här helgen har verkligen varit riktigt bra, fullt upp från morgon till kväll och igår var jag en trött men glad tjej som gick och la sig. Afternoon tea för att fira att Emma fyllt 25, BF-middag och reseplanering. Nu kickar vi igång den här veckan och börjar nedräkningen till nästa helg...

M som i Macarons

 
Tänk att de här små rakarna kan vara så beroendeframkallande. Tur att man är snäll så att man fick smaka en, när man ger bot sådana godsaker i födelsedagspresent!

Evil eye

 
Det onda ögat i blått och guld. Perfekt kombo om ni frågar mig, men så är de ju jag som har valt...

black, shell and gold

 
Länge sen jag satt mig ner och pysslade med smycken, men får man inspiration och tid så är det bara att köra. Senaste är det här svarta med snäckor och lite guld som jag gjorde till i födelsedagspresent (sen var jag ju tvungen att göra ett till mig med hihi). 

Hair talk

Låt oss prata lite hår nu när mitt hår är nyfixat och ljusare igen. Att bleka håret något som mitt hår egentligen inte mår bra av (inget hår mår bra av), mitt hår brukar se ut som ett skattbo när blekningen är ursköljd och göra ont att borsta ur... Men den här gången, tack vare Emma att hon använde Olaplex så har nog mitt hår aldrig mått bättre. Blekningen gled ur och mitt hår har aldrig varit lättare att tvätta själv efter en blekningsbehandlig. Varför har inte det här funnits förut? Grymt nöjd i alla fall och får ni chansen att testa olaplex hos frisören, gör det även om de kostar lite mer, men så värt det!

New York is my Boyfriend

 
När man köper något till någon annan som man själv vill ha! 

25

 
I lördags när syster fyllde år fick hon order att vara klar kl.12.15. Med ögonbindel på förde vi henne till Clarion Sign - American Table för en överraskningsbrunch. När vi kom fram tog jag av henne ögonbindeln och där satt hennes vänner och väntade. En riktigt lyckad lördag och 25 årsdag för världens bästa syster. 
 

P r i s m a t i c

 
Ännu mer lookbookbilder som för tankarna till sommaren. De får mig desutom att tänka och längta ännu mer till sommarens road trip. Från Planet Blue
 

4

 
Samling av några presenter från mig till lillasyster. Blev fyra armband och jag hoppas hon är nöjd med dem alla... Närmare titt på dem kommer. 

happy friday

 
Här ser ni min fredgasfrukost! Ja varför inte fira in att det snart är helg med lite godare frukost.

Island Boho

 
Som alltid fantastiska bilder från Spell & Gypsy Collective - Island Boho. Sommar, långt hår och semester tack!

t u l p a n e r

 
Nya tulpaner varje vecka och den här gången blev de lila. Tulpaner känns som ett riktigt vårtecken, nu väntar jag bara på vitsipporna! Älskade vår. 

guld och pärlor

 
Guld och pärlor kan ju inte bli fel och de här halsbandet är mitt i prick! Bästa är att pristet var grymt också, 49kr och ni hittar de på H&M. 

S p o r t

 
En ny sportbh stod på inköpslistan och när jag såg den här skönheten på H&M var den ju tvungen att följa med hem, speciellt när den satt som en smäck också! 

M a k e W a y

 
Kimonodress och byxdress, två snyggingar som skulle vara perfekta till sommaren och min garderob. Byxdressen känns lite sådär extra rätt. 
(Klicka på bilden för att hitta till kläderna). 
 

hemtex - gold

 
Köp mig en ny helt underbar lampfot och som jag har letat efter den här! Slut över allt innan jul och sen reades den i koppar ut, men ingenstans hittade jag denna skönhet i guld. Men så i helgen slank jag in på Hemtex och där stod den, som menat att jag skulle ha den! 

Januari och februari


 
 
Har ju blivit lite dåligt med bloggande under februari och i januari glömde jag bort att göra en sammanfattning så varför inte slå ihop dem? Så ovan ser ni ett utdrag från januari och februari. Nu mars, nu kör vi!

RSS 2.0