New York City

 
Har man en gång varit i New York så vill man bara tillbaka. Så nu när jag inte är där så suktar jag (förutom en resa ditt) efter dessa New York tröjor från Topshop, kanske något att skriva upp på önskelistan...

bas och taggar


 
H&M har fyllt på med nytt denna torsdag, föll för den snygga, enkla bas topparna och halsbandet. Kanske dags för lite t-shirt påfyllning?

Dress With Fringing

 
Hur snygg är inte de här klänningen då? Lär vara rätt jobbig när man ska äta och liknande med alla fransar som hänger ner, men vad gör väl det när den är så himla snygg! Finns desutom att klicka hem på asos rea, sugen!

Stone Cold Fox Kimono robe

 
Tycker de här kimonon är så fin, skulle använda den som en klänning på sommaren, eller bara mysa runt i hemma. Den är ju så där fint bohochic. Synd bara att priset är så saftigt, 2095kr. Är du sugen så finns den att klicka hem hos KyssJohanna här

Lussebullar

 
I söndags bakades det lussebullar, dock inte av mig utan av lillasyster och mamma. Smaskigt som bara den och jag hamnar i ännu mer julstämning. De nedersta är fyllda med vanilj och helt otroligt goda, det går inte att bara ta en!

dinner and wine

Igår efter mötet hade vi ett litet AVD (avdelningsmöte) jag och mina närmaste kollegor och så lite middag och vin på söder. Riktigt härligt och skönt avslut på måndagen och förhoppningsvis får det veckan att gå fortare också.

Edblad

 
Ska jag ha halsband så vill jag antingen ha ett stort, gärna second hand fyndat lite annorlunda som ingen annan har. Eller så vill jag ha små enkla, nätta gärna flera små tillsammans i olika längd. Tyvärr så har jag inte så många små fina halsband och därför fastnade jag för de har halsbandet från Edblad/KyssJohanna. Lite tur behöver man ju alltid, även fast jag absolut inte är någon hästtjej. Armbandet var också riktigt fint och skulle matcha fint med min klocka.

Ringfavoriter

 
Som ni vet så älskar jag smycken, armband kanske är favoriten men är även ruskigt förtjust i snygga ringar (även fast jag kan vara dålig på att använda dem). Här kan ni i alla fall se mina tre favoriter.
 
Fjäderring gammal från Scorett, Guldringar i mitten reafynd från Gina och Guld, silver och svart taggringar också reafynd från Gina.

Monday is just a reminder that the weekend has past and there are only a few more days before another weekend gets here.

Bild: DV
 
Dags att köra igång sista veckan i november, tänk att det snart är december och dags för jul och lite julledighet. Jag startar igång den här veckan ordentligt i alla fall med jobb, kvällsmöte och sen middag med arbetskollegor. En lång dag men jag tror den kommer bli riktigt bra. Sen på fredag bär det av till Småland, så något att se fram emot.

Instaweek 47

Min vecka på instagram
 
1. Kör på glittriga naglar / 2. Är vi inte alla? / 3.Julcupcake / 4. Fått finaste teckningen på jobbet / 5. Älskar choklad / 6. Filmkväll i fredags med Top Gun (ända filmen Tom Cruise är snygg i) / 7. Julstämning i varje butik / 8. Bakat pepparkakor / 9. Satt upp julstjärnan idag...
 

Det märks att julen närmare sig, en vecka kvar till första advent och jag börjar mentalt att förbereda mig, för visst är det ganska mysigt ändå med jul, trots mörker och kyla.

Lion

 
Gårdagens detalj, halsband med lejon (gammalt second hand fynd)

Pepparkakor

 
En del av pepparkaksbaket är avklarat, ska baka lite åt mormor nån dag också. Otur nog fick jag ingen hjälp på grund av magsjuka, usch och fy men det får blir mer bak en annan dag. Fick lite pysseltid också så har börjat med julkorten, de blir riktigt fina.

en sockerbagare...

...här bor i staden, han bakar kakor mest hela dagen, han bakar stora han bakar små, han bakar några med herr Nilsson på...

Ja idag är det dags för första pepparkaksbaket, så det blir julmusik, bak och som tur är får jag lite hjälp idag också. Men först frukost. Vad ska ni hitta på idag?

Halsduken

 
Nu är halsduken äntligen klar. Fast måste säga att det gick ruskigt snabbt att sticka ändå, men det är kanske inte så konstigt när det är en barnhalsduk. Färgglad och söt så jag hoppas att ägaren till den blir glad. Nu återstår bara att slå in den lite fint.

Electriclovenyc


 
Hur underbara är inte de här drömfångarna från electriclovenyc? Tycker att de är helt fantastiskt fina och skulle mer än gärna ha en hängandes på en vägg. Här kan ni se ännu mer bilder och inspireras

I wish for a kiss

När vi nu börjar närma oss julen så får det bli lite juligt här på bloggen. Vill nämligen berätta att jag är riktigt förtjust i de här julkulorna. De första såg jag för ett tag sen på nån bild och blev riktigt förtjust, men visst då inte alls var de kom ifrån. Men nu vet jag tack vare Engla att de kommer från Day Home och finns att klicka hem här

Bik Bok + Costume

Bik Bok har gjort ett sammarbete med tidningen Costume och det här sammarbetet älskar jag (i alla fall när man tittar på bilderna). Snygga plagg, härliga bilder, grym inspiration, ja vad finns det mer att säga, kanske att kollektionen släpps idag!

essie Beyond cosy

 
Bilder på hur essie lacket såg ut på efterfrågades och självklart ska jag visa för jag gillar verkligen det här glittrigalacket! På bilderna har jag målat ett lager (vilket jag tycker räcker och blir heltäkande). Så är ni sugen på lite glitter så tycker jag ni ska slå till på essies Beyond Cosy.

pepparkaksdeg

 
Vet ni vad jag gjorde igår? Tittar ni på bilderna så vet ni nog. Jo jag slängde ihop en sats pepparkaksdeg som nu ska stå några dagar så till helgen blir det att baka pepparkakor. Jag börjar verkligen att få julkänslor nu och det är inte långt kvar nu till december, helt otroligt vad fort det går. Har ni bakat några pepparkakor än?

Beyond cosy

 
Två nya glittriga lack har fått flytta in. Det första från Depend som är perfekt att måla över andra lack och det andra från essie - Beyond cosy som är helt täkande och ser supersnyggt ut. Ja nu är det bara att variera mina annars ljusrosa naglar med lite glitter.

green wallet

 
Är sugen på en ny plånbok, har ju ändå haft den jag har nu i 4-5 år, så de kanske inte är så konstigt. Men det värsta med en ny plånbok är att allt får en ny plats och jag blir lite små galen i början, men man vänjer ju sig rätt snabbt. Gillar plånboken ovan från chicwish, den känns verkligen jag.

Zara lookbook December

 
Snygga och inspirerande looks från Zaras December Lookbook. Zara är verkligen riktigt vasa och har mycket snyggt i butik och alltid inspirerande lookbooks som ger ha begär.

Måndagstankar

weheartit
Det är inte bara veckorna som går fort utan även helgerna. Har haft en supermysig helg som startade på fredageftermiddag med syster och dessertbuffe och på lördagen var det bf-middag, supermys. Igår låg jag mest i sängen superförkyld och ont i munen. Men idag är det måndag så bara upp och hoppa för en ny vecka. Har ni tänk på att det bara är 35 dagar kvar till julafton?

latest @ Instagram

 
Lite av de senaste från min instagram.
 
1. Tända ljus är mysigt mörka höst kvällar / 2. Fint citat / 3. Syster har gjort en fin rundfläta på mig / 4. Tredje boken, åh så bra de är! Beroendeframkallande / 5. Just nu älskar jag potatisbullar med hemmagjord lingonsylt och keso / 6. Vill ha ett glittrigt nagellack

Smycken

 
Förra helgen hittade jag den här fina smyckeslådan ute på Brisak. Skrev genast upp den på önskelistan och hoppas att någon vänlig själ kommer med den. Visst är den fin?

Dessertbuffe

 
Hade en sådan mysig dag igår med bästa lillasyster. Vi var på Berns Asiatiska och åt underbar dessertbuffe, rullade därifrån (kändes det som), gick i lite affärer, pratade, skrattade och bara hade de mysigt.

Lillstrumpan och Syster yster

Me and my sweet sister
 
Fredag och som jag längtat! Även fast veckan har gått otroligt fort och varit superhärlig så är det skönt med fredag för idag ska jag ha en riktigt syster dag. Slutar tidigt och sen drar vi in till stan och myser runt.

I mina glitterskor

 Har en hel del snygga höst boots och stövlar, men så kom jag ihåg de här godingarna som jag fyndade förra året. Tror jag måste plocka fram dem till på fredag när jag ska ha en mysdag på stan med syster.

Dream Mood Wisdom

Tre snygga armband som finns att klicka hem hos Topshop. Stjärna, små döskallar eller en fjäder. Ja kanske inte så svårt val, självklart skulle jag välja fjädern, efter den kommer det gula döskallearmbandet. Vilket gillar ni bäst?

River Island

Är på klänningsjakt, tycker att de klänningar jag har (vilket inte är många) är rätt tråkiga och vill fylla på med några snygga mönstrade i härliga färger. Denna ovan är i för sig rätt svart men det är något med den som jag gillar, den känns rätt jag. River Island

AP Bull Bag

Lite smått förtjust i denna väska från BikBok. Egentligen är jag på jakt efter den perfekta vardagsväskan, men de ända väskor jag verkar fastna för är i modellen mindre...

Nowhere höst

 
Gillar Nowheres höstkollektion (finns på Nelly), även fast det inte blev något klick just nu så känns bilderna riktigt inspirerande. Favoriten är byxorna på tredje bilden, grymt snygga! Annars så är jag riktigt inne på helsvart just nu, kanske inte de roligaste men snyggt är det.

årets julkort?

Med sex veckor kvar till jul är det dags att börja tänka på årets julkort. Har några små idéer så vi får se hur dte blir. Måste bara införskaffa mig lite silverglitter först.

Peony & Arizona

Underkläder kanske inte är något som jag brukar blogga om men måste bara blogga om dessa, för hur fina är det inte? Kan inte bestämma vilken som är snyggast, klick på båda kanske... Nelly issue 1.3 intimates

Black white and blue

 
Lite smått förälskad i den här väskan från asos

Instaweek and new week


Förra veckan på Instagram. Nu drar vi igång en ny fullspäckad vecka.
 
1. Hittade mina octopus örhängen / 2. Hoppas att årets julkalender blir grym (mysterier på Greveholm II) / 3. Mitt beroende = Annas pepparkakor / 4. Ser fram emot att få se Victoria's secret fashion show för jag älskar den här looken / 5. Varit på Mitt kök mässan och... / 6. ...köpt mig en kniv <3

happy father's day

 
Älskar dig världens bästa pappa!

H&M Vår

 
Jag är inget större fan av vintern, visst att det kan vara mysigt runt jul och alla ljus men det går ju inte upp mot våren. Så H&Ms vår får en ju inte precis att vilja ha vinter utan snarare vår. Gå barbent, bära alla snygga vårplagg (för det ser verkligen ut som de kommer bli en riktigt snygg vår). Någon mer än jag som längtar?

Mitt Kök Mässan

Vilken härlig dag det har varit på Mitt Kök mässan med familjen. Gick runt några varv, fikade, shoppade mig en kniv och tittade på Tommy Mylymäki. Tack bästa familjen för en toppen mysig dag!

Mitt kök

Uppe tidigt och ska snart begemig. Idag ska jag umgås med min älskade familj och gå på Mitt kök mässan. En lite tidig farsdagspresent till världens bästa pappa som älskar matlagning (och jag älskar ju mat) så vad passar inte bättre att ge i farsdagspresent än en dag ägnat i matenstecken? Plus att vi får umgås. Hoppas att ni får en minst lika härlig lördag!

Annas pepparkakor

Mitt största beroende just nu är Annas pepparkakor. Har jag börjat äta dessa så går det ju inte att sluta och finns det inga hemma är det bara Annas pepparkakor som jag tänker på och vill ha. Underbara små kakor!

TGIF

Bild: Gina Tricot
 
Fredag och hur skönt är inte det. Veckan har i och för sig gått fort men det har till stor del berott på att det varit fullt upp på jobbet, många sjuka och vi andra har försökt trolla ihop det så gott det hat gått. Lyckats? ja, men det har tagit på krafterna. Men nu kör vi, sista jobbdagen och sen helg, hur underbart är inte det?

Blått är flott

 
Torsdag och H&M har som vanligt fyllt på med nytt. Mycket glitter inför vinterns alla festligheter, men det var inget glittrigt som jag fastnade för utan den blåa mjukisdressen. Kastade min svarta mjukisdress nyligen och när jag såg denna så blev jag så sugen på att klicka hem den. Blått är ju favoritfärgen och hur mysigt är det inte att mysa runt i alla mörka vinterkvällar?
 

underbara barn

 
I helgen fick jag det är fin fina armbandet (nu när vi ändå är insnöade på armband). Egengjort gör ju att det känns så mycket roligare att få och att sedan titta ner på handleden får mig bara att le ♥

Shelterbox

Ja, jag och smycken och kanske speciellt armband, små enkla att matcha tillsammans. Dessa från Topshop - Shelterbox är ju så söta. Älskar de röda med hjärtat och det blåa med stjärnorna. Kanske en tur förbi Topshop?

My name is Bond, James Bond

 
Något ni kanske inte vet om mig är att jag är ett riktigt James Bond fan. När jag var liten satt jag bakom soffan och smygtittade när pappa tittade på Bondfilmerna. Så ni kan ju gissa om jag blev förtjust i O.P.Is lack med Bond tema och Bond namn som Golden eye, Tomorrow never dies, Live and let die... Åh bara namnen får en ju att villja ha.

rensning

 
Känner mig så nöjd att jag äntligen tagit mig tid att rensa garderoben för oj så skönt och lätt att hitta det är nu. En hel kartong med kläder fick flytta ut och det ända som jag egentligen känner att jag skulle "behöva" är en ny svart kofta och några roligare (gärna mönstrade) klänningar.

TRF November

 
Ny lookbook från Zara TRF för november. Älskar första looken med den härliga stickade tröjan och mönstrade kjolen, sen gillar jag även tjocktröjan på sista bilden. Mysiga plagg ska det vara på hösten och vintern, snyggt och mysigt!

SOS Barnbyar

 
Som jag tjatat om förut så älskar jag ju smycken som står för något bra. Förra året köpte jag ett oranget armband för att stödja SOS Barnbyar och även i år har det kommit med ett nytt armband. I år är armbandet designat av Lite Kalabalik och pengarna går till SOS Barnbyars arbete med att ge barn runt om i världen, en trygg och kärleksfull uppväxt. Armbandet blir ditt för 49 kr och finns bland annat att köpa på Apoteket, Svenskt Tenn och Hemtex.

Svarta tjocktröjor

Just nu är jag sugen på en snygg svart tjocktröja och dessa två gillar jag riktigt mycket. Den första från Lindex såg jag i butik (mykcte snyggare i verkligheten än på bilden) och den andra från BikBok är ju bara för fin med ombreeffekten och stenarna.
 

Monday

 
Måndag igen och jag känner mig verkligen laddad inför en ny vecka. Helgen har verkligen kännts lång och jag har hunnit med så mycket, både mys, middagar och rensning. Har även kommit igång och börjat sticka, så himla roligt, men den här gången blir det inget till mig.

Back on track - Instaweek

 
1. Syster bjöd på oreo cupcakes, mums! / 2. Fått fina höstiga blommor / 3. Andra boken; Fifty shades darker (beroendeframkallande) / 4 & 5. Nya affär i forum med massor av fint till bakning / 6. Halloween och Allhelgona vecka = Pumpor / 7. Börjar sticka igen / 8. Rensat garderoben / 8. Chloe hjälpte till så det blev ordning och reda ;)
 
Saknar bloggen, saknar era fina kommentarer. Ska försöka hitta tillbaka till min inspiration, få tid att pyssla och självklart visa er. Sen får vi se hur mycket det blir och ni kanske kan ge tips vad ni tycker om att se och vill ha mer av.

RSS 2.0